GALGA DIDI

asia

Pridružen/-a: 23.05. 2011, 18:55

PrispevekObjavljeno: 09 Sep 2011 09:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja super, seveda sem za Very Happy . Enkat drug teden, ker sedaj med vikendom naju ne bo. No, sicer kužika bo doma, ker greva lih v eno veliko mesto, sam bo pa stric z njo. Drug teden pa komot. Jaz sem sicer malo bolj pozna, ker grem ob 5h komaj iz LJ, tako da mi pred sedmo skoraj nikoli ne uspe na sprehod... Jo pa peljem tja na konec Bitenj (pred Stražiščem)na en velik travnik, kjer jo spustim, da se zdivja. Sicer je ta travnik kar skrit, no ti itak veš za vse kotičke, meni je blo pa že to odkritje leta Wink . Pa enkrat sva bla tam nekje pred sp. bitnjami na enem travniku. No sej je vse okoli ena sama ravnina, tako da je super za pse. Tako al tako pa naredi sam 2 kroga pa je že jezik do tal Laughing .
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    * Pomoč hrtom * Seznam forumov -> NAŠI HRTI Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4