ZDRAVJE, REGENERACIJA, REHABILITACIJA

mani

Pridružen/-a: 26.01. 2012, 09:19

PrispevekObjavljeno: 29 Jun 2012 21:45    Naslov sporočila: ZDRAVJE, REGENERACIJA, REHABILITACIJA Odgovori s citatom

Bolj zdravje kot zdravje hrtov ……ali pač……..
Ne bi ravno na dolgo in široko………
Ko si 2 meseca 2-3x na teden aboniran na hematološkem oddelku pediatrična klinike v LJ in edina »rešitev« transfuzija eritrocitov lahko tudi vsake 3 mesece celo življenje (sedaj imamo 3,5let), ker jih kostni mozeg ne proizvaja več in posledično ni kisika in hemoglobina v krvi ter se sesuje imunski sistem in ko srce bije, kot bi tekel v hrib (130) in je slišati močan šum srca, ki lahko tudi kadarkoli omaga in ko alternativa sicer zdravi a gre počasi, odkrijem ASEA-o, ki v 3 dneh dvigne hemoglobin s 55 na 79 ter povzroči ponovno rast retikulocitov (mlade rdeče krvničke) z 2 na 75 in v 10ih dneh na 95 ter retikulocite na 390, danes po 1 mesecu hemoglobin na 122, retikulociti normalni!! Juhu!!…………in ko hčerki izgine smrtna bledost in se povrneta tako barvica kot energija, da mi je ni treba več nositi pač pa da se veselo podi za Manolo, pa ko se Manoli v enem dnevu (3 šprici v oko) pozdravi gnojno vnetje očesa…….se človek vpraša – čudež? Zame JA!!! Danes vse tri pridno uživamo ASEA-o (redox signalne molekule – človeku lastne celice, ki spodbujajo pravilno delovanje imunskega sistema in ravnovesje v telesu) in kipimo od radosti in energije ter se veselo podimo po travnikih za Manolo. Smile
Če še kdo rabi kakšen »čudež« dodajam par povezav, ki že same povedo veliko:
Predstavitev: http://www.youtube.com/watch?v=t285erXBJMg
O delovanju naših celic: http://www.youtube.com/watch?v=szHAb_vCYlY
Placebo raziskava: http://www.youtube.com/watch?v=IyLtL0WJzYM
Znanstveniki o ASEA-i: http://www.youtube.com/watch?v=DqLJVA75weQ
Naši ljubljenčki in ASEA: http://www.youtube.com/watch?v=4XPXZX1BtqM

Sicer se veliko najde na Youtube, če vtipkaš redox signaling molecules……Pa tudi na Preverjeno je bilo nekaj bolj negativne reklame, toda pri nas to resnično in preverjeno deluje!! Pa da ne bo pomote, to ni zdravilo, lahko pa spodbudi imunski sistem, da sam zdravi oz regenerira poškodovane, bolne celice ali jih zamenja z novimi.

Če bi kdo rad kaj več informacij v pisni obliki in v slovenščini, naj me kontaktira, saj sem se tudi nekoliko izobrazila na tem področju. Naroči se kar preko spleta www.maya80.teamasea.com dobi pa se na direktno na dom iz ZDA v roku treh delovnih dni. Drago? Koliko pa je vredno zdravje? Zame neprecenljivo!!
nuska
Administrator foruma

Pridružen/-a: 06.12. 2008, 21:29

PrispevekObjavljeno: 03 Jul 2012 09:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za tole, vaši malčici pa iz srca želim čim prejšnje okrevanje!
Slovensko društvo za pomoč hrtom

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
mani

Pridružen/-a: 26.01. 2012, 09:19

PrispevekObjavljeno: 03 Jul 2012 16:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala! Sedaj smo že "na konju". Smile

Sem prebrala o Doctorju, ubožec, mogoče pa bi mu če ne drugega za okrevanje, oz povrnitev moči in energije prav prišla Asea. Škoditi že ne more.
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    * Pomoč hrtom * Seznam forumov -> HRTI IN ZDRAVJE Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas